Τετάρτη 7 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η γνώση είναι δύναμη»

Συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις και εκθέσεις βιβλίου από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική

Βιβλιοπαρουσιάσεις πραγματοποιεί το επόμενο διάστημα η Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Οι ΚΟ Τροφίμων - Ποτών πραγματοποιούν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Σοσιαλισμός, η απάντηση στον 21ο αιώνα», σήμερα Τετάρτη στις 19.00, στο θεατράκι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι. Την παρουσίαση θα κάνει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Κομματική Επιτροπή Ενέργειας πραγματοποιεί παρουσίαση του άρθρου «Μπροστά στη νέα διεθνή οικονομική κρίση: Πράσινο new deal ή σοσιαλισμός» επίσης σήμερα Τετάρτη, στις 19.00, στο Πάρκο Δρακόπουλου στα Πατήσια. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι ΚΟ Χημικής, ΚΙΔΕ και «Παπαστράτου» πραγματοποιούν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ» το Σάββατο 10/7, στις 19.00, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι. Την παρουσίαση θα κάνει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι ΚΟ Τύπου πραγματοποιούν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Οταν χτιζόταν το καράβι» την Παρασκευή 16/7, στις 19.00, στο Μουσείο Μακρονήσου (οδός Ασωμάτων, Θησείο). Την παρουσίαση θα κάνει ο Ανέστης Κανάκης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βιομηχανίας.

Από την ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού

Η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής διοργανώνει τριήμερη έκθεση βιβλίου για τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ. Με δεκάδες τίτλους λογοτεχνικών βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, αλλά και των πιο πρόσφατων εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής». Η έκθεση θα λειτουργεί στα γραφεία της Οργάνωσης, Κολωνού 3 (Μεταξουργείο), στο μπαλκόνι του 7ου ορόφου. Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα 12/7 17.00 - 21.00, Τρίτη 13/7 17.00 - 21.00, Τετάρτη 14/7 17.00 - 21.00.

Σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., διοργανώνει παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Οι γυναίκες από τη Γαλλική αστική Επανάσταση στην Παρισινή Κομμούνα. "Χέρια που ξέρουν την επανάσταση να τραγουδούν"», στην αυλή του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια). Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ