Πέμπτη 27 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σήμερα Πέμπτη η μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στον νόμο - έκτρωμα, στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
  • Ολοι στις ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα

Σήμερα, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιείται η μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, με σύνθημα «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή».

Με τη συγκέντρωση κορυφώνεται μια πολύμορφη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ, με τις Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους να φτάνουν με το κάλεσμα του ΠΓ της ΚΕ σε χιλιάδες εργαζόμενους, στο Λεκανοπέδιο και σε όλη τη χώρα, κάνοντας τη νύχτα μέρα για την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή οι Οργανώσεις είναι στο πόδι ώστε αυτή η συγκέντρωση να δώσει το μήνυμα της αντεπίθεσης, του μαζικού ξεσηκωμού για να μην περάσει το νομοσχέδιο - έκτρωμα. Για να βγουν στο δρόμο του αγώνα χιλιάδες νέοι εργαζόμενοι, άνεργοι, βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματίες.

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή το πρόσταγμα αυτό θα αντηχήσει στις μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις που οργανώνονται από το ΚΚΕ στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις όλης της χώρας.

Η μάχη θα συνεχιστεί στους χώρους δουλειάς, στα εργατικά σωματεία, στους φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος για την πλατιά ενημέρωση των εργαζομένων, για να οργανωθεί η πάλη, να προετοιμαστεί μαχητική απεργιακή απάντηση στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που «γράφτηκε κατά παραγγελία του κεφαλαίου και της ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ