Σάββατο 20 Φλεβάρη 2021 - Κυριακή 21 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Με τις Θέσεις της ΚΕ συνεχίζουμε το πλατύ άνοιγμα στο λαό

Παρά την κακοκαιρία, η διακίνηση του «Ριζοσπάστη» με το τρίτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ ξεπέρασε τα 62.000 φύλλα

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η δημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Πλέον και τα 3 κείμενα είναι στη διάθεση των μελών και των φίλων του Κόμματος, των χιλιάδων εργαζομένων που προμηθεύτηκαν τον «Ριζοσπάστη» με τα ένθετα. Η πλατιά διακίνηση και κυκλοφορία της εφημερίδας συνεχίστηκε και την προηγούμενη βδομάδα, με κάθε τρόπο εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας, ξεπερνώντας τα 62.000 φύλλα.

Σειρά τώρα παίρνουν η καλή μελέτη των Θέσεων, η συζήτηση στα Οργανα και στις ΚΟΒ. Και προφανώς, με «όπλο» τα πολύτιμα αυτά ντοκουμέντα, η πλατιά συζήτηση με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, παράλληλα με την οργάνωση της πάλης σε μια σειρά από κρίσιμα μέτωπα, όπως της Υγείας, της προστασίας του λαού κ.λπ.

Ο «Ριζοσπάστης» έχει ήδη εγκαινιάσει στο καθημερινό φύλλο τη στήλη «Ερώτηση - Απάντηση», σε μια προσπάθεια επεξήγησης πλευρών που αναπτύσσονται στις Θέσεις. Ενώ από σήμερα ξεκινάει και τη δημοσίευση κειμένων στο πλαίσιο του Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου (βλ. σελ. 16 - 18).

Με το σύνθημα του 21ου Συνεδρίου, «Δυνατό ΚΚΕ. Νους - Καρδιά - Οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό», να δίνει το στίγμα της δράσης μας το επόμενο διάστημα, συνεχίζουμε το πολιτικό άνοιγμα και τη δράση μας στο κίνημα, στους αγώνες των εργαζομένων και του λαού. Ο πήχης είναι ψηλά, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ μπορούν να τα καταφέρουν!

Προσφορές

Προς τιμήν του Συνεδρίου προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα:

  • 500 ευρώ, ως τρίτη δόση, μέσω ΤΟ Καβάλας, ο Νίκος Καϊρέτης.
  • 500 ευρώ η οικογένεια Νίκου Χριστοδουλίδη από την Καλαμαριά, ως δεύτερη δόση.
  • 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη, ο Σ. Κ., ευχόμενος «καλή επιτυχία!».
  • 2.820 δολάρια, που συγκέντρωσαν σύντροφοι από τη Λέσχη Φίλων ΚΚΕ από το Τορόντο του Καναδά. Συγκεκριμένα, οι Ασημόπουλος Τάκης (300 δολ.), Ασημοπούλου Χρύσα (200 δολ.), Ασημοπούλου Στεφανία (100 δολ.), Βαγενάς Κώστας (300 δολ.), Βαμβουκίδου Νικολέτα (100 δολ.), Δαμιανός Νίκος (200 δολ.), Λιανός Θανάσης (300 δολ.), Λεμπέσης Κώστας (100 δολ.), Λιαμακερός Λευτέρης (200 δολ.), Λαϊνάς Γιώργος (50 δολ.), Παρλάνης Θανάσης (300 δολ.), Παχής Σταύρος (150 δολ.), Χατζηθωμάς Γιάννης (500 δολ.), Φίλη του ΚΚΕ (20 δολ.).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ