Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ
Με τη σημερινή απεργία συνεχίζουν τον πολύμηνο δίκαιο αγώνα

Νέα αγωνιστική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, που διαλύει τη ΛΑΡΚΟ, πετάει στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους και ταυτόχρονα κλιμακώνει τη συνολική επίθεση στις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, δίνουν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, συμμετέχοντας, μαζί με τους συναδέλφους τους σε ολόκληρη τη χώρα, στη σημερινή 24ωρη απεργία.

Με την κυβέρνηση να «τρέχει» το διαλυτικό σχέδιό της, με τελευταία εξέλιξη την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν περάσει στα χέρια της ειδικής διαχείρισης, οι εργαζόμενοι παραμένουν ξεκρέμαστοι και χωρίς καμία δέσμευση ή απλή ενημέρωση για το πώς θα συνεχιστεί η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπροστά στην εγκληματική πολιτική και τακτική της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι, διατηρώντας την ενότητα και τη συσπείρωση στα σωματεία τους, δίνουν συνέχεια στον πολύμηνο αγώνα τους απαιτώντας τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Παράλληλα, παίρνουν δύναμη από την πλατιά εργατική - λαϊκή αλληλεγγύη που δέχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και ενώνουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους που απεργούν σήμερα σε όλη τη χώρα, διεκδικώντας μέτρα προστασίας της υγείας του λαού και παλεύοντας ενάντια στη νέα επίθεση που εξαπολύουν κυβέρνηση και εργοδοσία.

  • Χτες, στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΟΒ ΛΑΡΚΟ του ΚΚΕ μοιράζοντας την ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας του ΚΚΕ σχετικά με τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ, καλώντας τους εργαζόμενους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ