Σάββατο 7 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 8 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ

-- Σε απάντηση του απαράδεκτου προστίμου που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στον νόμο που ψήφισαν τα αστικά κόμματα, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πατησίων, το ποσό των 150 ευρώ. Η οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας αποκτά ξεχωριστή σημασία σήμερα, για να μπορεί να αναπτύσσει και να εκλαϊκεύει την πρόταση ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ και να προβάλλει τους αγώνες που έρχονται «ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ». Μαρία Ξενικάκη

-- Ως απάντηση στη νέα επίθεση στο Κόμμα και τα οικονομικά του, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Αυλωναρίου, της ΤΟ Εύβοιας, το ποσό των 205 ευρώ, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την οργάνωση της πάλης για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για μια δίκαιη κοινωνία, τον σοσιαλισμό.

-- Για αγώνες ταξικούς και στο πλαίσιο της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κυψέλης. Ζήτω ο Προλεταριακός Διεθνισμός! Franz Holzer, Κόμμα της Εργασίας Αυστρίας.

-- Ο Χ. Τ. προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ν. Κρήνης Καλαμαριάς.

-- Ο Β. Μ. προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ ως πρώτη δόση.

-- Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει στη μνήμη των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του τιμημένου ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, το ποσό των 50 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ