Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
«Σοσιαλισμός, η απάντηση για τον 21ο αιώνα»

Διαθέσιμη από χτες η δεύτερη διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση

«Σοσιαλισμός, η απάντηση για τον 21ο αιώνα»: Με τη νέα αυτή έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» συνεχίζονται οι διαδικτυακές βιβλιοπαρουσιάσεις από το κανάλι των εκδόσεων στο Youtube. Η παρουσίαση είναι από χτες αναρτημένη στο διαδίκτυο, με τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με τις αρχές της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, τον σοσιαλισμό που οικοδομήθηκε στην ΕΣΣΔ τον προηγούμενο αιώνα, τις παρεκκλίσεις που οδήγησαν στην ανατροπή του και τα συμπεράσματα που αντλεί το Κόμμα για τη σύγχρονη πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού. Επίσης για τις «πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στον αιώνα που διανύουμε» και για το αν είναι «ανίκητος ο καπιταλισμός».

Η παρουσίαση στο βίντεο ξεδιπλώνεται με τη συμβολή της ηθοποιού Ηλιάνας Μαυρομάτη, ενώ τις ερωτήσεις θέτει η Στέλλα Παπαοικονόμου.

Οι βιβλιοπαρουσιάσεις συνεχίζονται κάθε Πέμπτη και από τις 6 μ.μ. θα «ανεβαίνουν» στο κανάλι τα παρακάτω:

-- 5 Νοέμβρη, «1821. Η Επανάσταση και οι απαρχές του ελληνικού αστικού κράτους», με τον Κώστα Σκολαρίκο, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- 12 Νοέμβρη, «Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά», με τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ