Σάββατο 3 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 4 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 3 Οκτώβρη:

-- Στις 10 π.μ. ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στους επαγγελματίες της αγοράς της Ελευσίνας.

-- Στις 7 μ.μ. στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης (πλατεία Μακεδονίας) ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Στις κρίσιμες στιγμές είναι κρίσιμη η παρέμβαση του λαού. Με εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού, συμπόρευση με το ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες μας».

-- Στις 6 μ.μ. στη Λήμνο, σε σύσκεψη στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας (από την πλευρά της οδού Μητροπόλεως), με θέμα «Η κατάσταση στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ - Το κτιριακό πρόβλημα του Γυμνασίου Μύρινας», θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 4 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στην Κατερίνη (αμφιθέατρο του πάρκου), η ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Υγεία εν μέσω πανδημίας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, νοσηλεύτρια, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ.

Αλλες εκδηλώσεις
  • Το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση για την 79η επέτειο ίδρυσης του ΕΑΜ, την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 12 μ., στο Αλκαζάρ (απέναντι από το Κηποθέατρο).
  • Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για την ηρωική εξέγερση της Δράμας το 1941, την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 10 π.μ., στο μνημείο των δολοφονημένων από τους φασίστες κατακτητές στο Δοξάτο Δράμας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μήτρου, μέλος της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ