Σάββατο 3 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 4 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Στις 16 Σεπτέμβρη 2020 «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή, σε ηλικία 31 ετών, η συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής, Γραμματέας της ΚΟΒ Ιλισίων και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου.

Στη μνήμη της η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών προσφέρουμε 2.300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

  • Μαρία μου, μικρή μου, μεγάλη αδελφή

Δυστυχώς, «έφυγες» νωρίς! «Εφυγες» και άφησες πίσω σου μόνο αγάπη. Μου λείπεις, μας λείπεις... Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να γράψω, αλλά δεν μπορώ, μπερδεύονται τα λόγια με τα δάκρυα. Βλέπεις, είναι τόσα πολλά αυτά που έκανες.

Προσπαθώ να συνεχίσω... Πρέπει να συνεχίσω... Στο χρωστάω στην αθόρυβη και δημιουργική ζωή σου, στη γεμάτη από σεμνότητα και ήθος διαδρομή σου.

Περνάνε οι μέρες και προσπαθώ να ζήσω, να ζήσουμε χωρίς εσένα, όμως η απουσία σου είναι αβάσταχτη, η θλίψη ανείπωτη και το μέλλον δύσκολο χωρίς εσένα. Ηταν άδικο που «έφυγες» τόσο νωρίς. Εκανες τόσα πολλά και ετοίμαζες ακόμα περισσότερα. Ησουν μια μαχήτρια, μια αγωνίστρια, ένα ανήσυχο μυαλό με καθαρή θέση, ένας άνθρωπος με πολλά σχέδια για το μέλλον. Το μεγαλείο της ψυχής σου, τα καλοσυνάτα λόγια σου και το βλέμμα σου όλο αγάπη.

Είναι όλα αυτά και άλλα τόσα που σε έκαναν ξεχωριστή. Νιώθω πολύ περήφανη για σένα, γλυκιά μου Μαρία. Σ' ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες, για όλα όσα έκανες για εμάς. Σε όλη μας τη ζωή θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας.

Εις το επανιδείν, Μαράκι μου.

Προς τιμήν σου προσφέρω στο αγαπημένο σου Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ.

Η αδελφή σου Θεοδώρα Γεωργίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω των ΚΟΒ Ν. Σμύρνης.

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Η γυναίκα του Ντίνα, τα παιδιά του Κώστας και Φανή, η αδελφή του Ελευθερία

  • Το πρωί της Πέμπτης 24 του Σεπτέμβρη, «έφυγε» ξαφνικά ο αγαπημένος φίλος και σύντροφος ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ. Η ζωή του είναι το φωτεινό παράδειγμα του αταλάντευτου κομμουνιστή, με την αφειδώλευτη - σε όλα τα επίπεδα - προσφορά του για την υπόθεση της εργατικής τάξης να αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και για τους αγώνες που έρχονται. Οσοι είχαμε την τύχη να συμπορευθούμε μαζί του, με την οικογένειά του, κερδίσαμε πολλά και δεν θα πάνε χαμένα.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω των Κομματικών μας Οργανώσεων, 300 ευρώ.

Μπάμπης και Γιάννης Ζιώγας


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ