Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.10 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καραχάλιου με τους Μανόλη Πατέστο πρόεδρο της ΟΣΠΑ, Πελοπίδα Καλλίρη, πρόεδρο του επιστημονικού προσωπικού της ΟΑ, Στέλιο Μανούσο, αντιπρόεδρο της ΟΣΠΑ για τις τελευταίες εξελίξεις στον εθνικό αερομεταφορέα.
  • Στις 19.00 ένα αφιέρωμα στην πραγματική ιστορία του Δεκέμβρη του 1944, που επιμελήθηκε ο Γ. Μηλιώνης.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Οι δρόμοι της λογοτεχνίας» που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Κούτας, μια συζήτηση με τους Γιώργο Δαρδανό, εκδότη και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών - Βιβλιοπωλών και τον Δημήτρη Παπαλεωνίδα, διευθύνοντα σύμβουλο της «Σύγχρονης Εποχής» και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας για την κατάσταση στο χώρο του βιβλίου στη χώρα μας.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Αντιθέσεις» μια συζήτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Θερμού με τον Δημήτρη Αγκαβανάκη, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΚΚΕ, με θέμα την επικαιρότητα των θέσεων του ΚΚΕ για την κοινωνική ασφάλιση, ενόψει της έναρξης του «κοινωνικού διαλόγου» μέσα στο Γενάρη.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Μονόπρακτο» που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Σοφία Αδαμίδου μια συζήτηση με τον Τίτο Βανδή για τη ζωή του, την καριέρα του στην Ελλάδα και την Αμερική, την πολιτική κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ