Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Στις 24/11 οι 2οι Αγώνες Στίβου για παιδιά

Με εφαλτήριο την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης, το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μαζί με την Αθλητική Γυμναστική Ενωση Ζακύνθου (ΑΓΕΖ)) αθλητική εκδήλωση αγωνισμάτων στίβου για παιδιά. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Νοέμβρη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (10.00 - 13.00), με θέμα «Θέλουμε έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση - πολέμους - προσφυγιά».

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, όπως πάντα, θέτει ως προτεραιότητα το ζήτημα του μαζικού αθλητισμού, τόσο για τους ίδιους τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί μέσω των σωματείων όσο και για τα παιδιά τους, και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αθλητισμός είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια».

Παράλληλα, η επιτυχία της εκδήλωσης πέρυσι και η διοργάνωσή της και φέτος αναδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που κάνει μέσα από αυτήν το ΕΚΖ στη νεολαία, προτρέποντας ακόμα περισσότερους να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Οι εγγραφές για συμμετοχή πραγματοποιούνται στα σχολεία και στην ομάδα στίβου της ΑΓΕΖ. Εχουν ξεκινήσει από τις 10/11 και θα συνεχιστούν μέχρι τη μέρα της εκδήλωσης (24/11). Οι διοργανωτές ενημερώνουν πως για τη συμμετοχή των ανήλικων μαθητών χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς. Στο χώρο θα υπάρχουν γιατρός και ασθενοφόρο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ