Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
Ψάχνοντας σημάδια ανάκαμψης

Μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Εφές, ο Ολυμπιακός αναζητεί «σφυγμό» απόψε με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (21.30 - Novasports 1) για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Με μόλις 2 νίκες μέχρι τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν έχουν περιθώρια νέας ήττας, τρίτης κατά σειρά στην έδρα τους.

Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ και όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός της, Κεστούτις Κεμζούρα, οι απανωτές ήττες αλλά και οι εμφανίσεις που τις συνόδευσαν έχουν φέρει πίεση. Εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος ότι μέσα από τη δουλειά που γίνεται θα έρθουν και οι νίκες. Χαρακτήρισε τη Ζαλγκίρις ποιοτική και σκληρή ομάδα, που παλεύει το ίδιο σε όλο τον αγώνα. Γι' αυτό, είπε, οι παίκτες του θα πρέπει να εμφανιστούν συνεχώς συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα κενά στην απόδοση, όπως στον προηγούμενο αγώνα.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, αφού Πρίντεζης και Ριντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενερμπαχτσέ (19.00 - Novasports 2), Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν (20.00 - Novasports 3), Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ