Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Με διαμαρτυρία στον ΟΛΠ συνεχίζουν τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες

Τη δράση τους απέναντι στους αντιλαϊκούς «αναπτυξιακούς» σχεδιασμούς των επιχειρηματικών ομίλων και της κυβέρνησης για το λιμάνι και την περιοχή γύρω από αυτό συντονίζουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά.

Μετά από σύσκεψη που έγινε την περασμένη βδομάδα, σωματεία και φορείς υιοθέτησαν ένα πλαίσιο αιτημάτων που φέρνει στο προσκήνιο τα δικαιώματα και τις ανάγκες όσων εργάζονται και ζουν στον Πειραιά, καθώς και ένα πρόγραμμα πρωτοβουλιών για τη διεκδίκησή του.

Στο πλαίσιο αυτό, τα σωματεία και οι φορείς καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10), αύριο Πέμπτη 7/11 στις 12 μ.

Αντίστοιχα, σχεδιάζουν κινητοποίηση στο υπουργείο Ναυτιλίας την Τρίτη 12/11 και παμπειραϊκή συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης 20/11.

«Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς που υπηρετούν την κερδοφορία του κεφαλαίου και βάζουν στο στόχαστρο τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας», τονίζουν σε κοινό ψήφισμά τους, ενώ αντιτάσσουν ένα πλαίσιο αιτημάτων για τα εργασιακά δικαιώματα, τις Συλλογικές Συμβάσεις, την προστασία του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org