Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Πανελλαδική στάση εργασίας αύριο και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας

Σε πανελλαδική στάση εργασίας (11 π.μ. έως 3 μ.μ.) προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Δομές και τα Ιδρύματα Πρόνοιας.

Στη συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 12 το μεσημέρι καλεί η Πανελλαδική Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας του ΠΑΜΕ διεκδικώντας: Να μπει τέρμα στη διάλυση του θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων και του ΠΙΚΠΑ με πρόσχημα τη μεταφορά. Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να δοθούν όλες οι απαραίτητες πιστώσεις για τη μεταφορά των Χρόνιων Παθήσεων Γλυφάδας σε νέες εγκαταστάσεις με σύγχρονες προδιαγραφές. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία και Πρόνοια με υψηλής ποιότητας Υπηρεσίες και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης και αυτής των διαφόρων ΜΚΟ. Καμία απόλυση. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, επικουρικών, ΟΑΕΔ, εργολαβικών κ.τ.λ. Ενιαίος, δημόσιος, πανελλαδικός φορέας που θα έχει στην αποκλειστική του ευθύνη το παιδί χωρίς οικογένεια και το κακοποιημένο παιδί, την υιοθεσία και την αναδοχή.

Τη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων στην Πρόνοια, καλώντας σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις τους, εκφράζει και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org