Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μαχητική απεργιακή απάντηση και από την Πάτρα

Από την απεργιακή κινητοποίηση στην Πάτρα
Από την απεργιακή κινητοποίηση στην Πάτρα
Μαχητική απεργιακή απάντηση στο πολυνομοσχέδιο - έκτρωμα δόθηκε και στην Πάτρα, με εκατοντάδες απεργούς να δίνουν τη μάχη της περιφρούρησης σε χώρους δουλειάς και στη συνέχεια να συγκεντρώνονται μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Η κεντρική ομιλία έγινε από την Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (ΕΚΠ) και πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων Εμπορικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Αχαΐας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Γιώτα Παναγοπούλου, αντιπρόεδρος του ΕΚΠ και πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, ο Βασίλης Παπανδριανός, πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Χειριστών Δήμου Πατρέων, ο Γιώργος Τσαπάρας, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας, ο Ηλίας Τσούνας, πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Φυλάκων και Καθαριστριών Δήμου Πάτρας, ο Γιώργος Παπασπυρόπουλος από τον Σύλλογο Εργαζομένων Τραπεζών Αγροτικής - Πειραιώς και ο Ηλίας Σκεπετάρης, ταμίας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και μέλη της δημοτικής αρχής, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της πόλης και όλης της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ