Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής πρεσβείας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε στην έδρα του Κόμματος με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Αθήνα, με επικεφαλής τον πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και ο Ηλίας Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μ. Τουμπάσι ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη και τις βαριές συνέπειες που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός από την ισραηλινή κατοχή και επιθετικότητα, για τις πρωτοβουλίες της Παλαιστινιακής Αρχής και τον αγώνα του λαού.

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης, εξ ονόματος του Προέδρου Μ. Αμπάς, προσκάλεσε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Παλαιστίνη την επόμενη περίοδο.

Ο Δ. Κουτσούμπας καταδίκασε την ισραηλινή κατοχή και τα αμερικανικά ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.

Τόνισε πως το ΚΚΕ συνεχίζει και θα δυναμώσει την αμέριστη διεθνιστική του αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για κυρίαρχο, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, δίπλα στο Ισραήλ, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, την αποχώρηση των κατοχικών δυνάμεων και τη διάλυση των εποικισμών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ