Πέμπτη 11 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Απαιτεί μείωση εισιτηρίου για τους εργαζόμενους που μετακινούνται με το τρένο

Αμεση μείωση του εισιτηρίου για όλους τους εργαζόμενους που μετακινούνται καθημερινά με τα δρομολόγια του ΟΣΕ απαιτεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Πάνω από 500 εργαζόμενοι μετακινούνται καθημερινά από και προς τη Λάρισα για να πάνε στη δουλειά τους, με το κόστος της μετακίνησης να ξεπερνά το 50% του μισθού τους και σε ορισμένες περιπτώσεις να αγγίζει ακόμη και το 100%.

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας εδώ και χρόνια είχε εντοπίσει αυτό το πρόβλημα και είχε κατακτήσει επιπλέον 20% έκπτωση στα εισιτήρια.

Ενώ τον Απρίλη του 2018 είχαμε υπογράψει νέα σύμβαση με τη νέα ιδιοκτήτρια του ΟΣΕ, από το Σεπτέμβρη του 2018 η εταιρεία με διάφορες προφάσεις αρνείται να εντάξει τους πάνω από 120 εργαζόμενους που προστέθηκαν στις καταστάσεις των εργαζομένων που μετακινούνται με τα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας θεωρεί κοροϊδία τη στάση της νέας διοίκησης του ΟΣΕ και καλεί τους εργαζόμενους να είναι σε εγρήγορση. Το επόμενο διάστημα θα πάρει πρωτοβουλίες για να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά τους για μείωση του πανάκριβου εισιτηρίου του ΟΣΕ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ