Πέμπτη 4 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Μανώλης ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

Συνδικαλιστής στην ΕΥΔΑΠ

Γιατί στις 7 Ιούλη κάθε εργαζόμενος πρέπει να στηρίξει ΚΚΕ;

Γιατί μπορεί να μην είμαστε σίγουροι αν η κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί θα είναι αυτοδύναμη ή κυβέρνηση συνεργασίας, είμαστε όμως σίγουροι ότι η πολιτική της θα είναι αντιλαϊκή - αντεργατική και θα εφαρμόσει κατά γράμμα τη «Μαύρη Βίβλο», όποια σύνθεση και αν έχει.

Γιατί ως εργαζόμενοι, ως αριστεροί, ως κομμουνιστές είμαστε σίγουροι ότι και τα νέα αναχώματα, όπως το ΜέΡΑ25 της «ρεαλιστικής ανυπακοής» και της συνεργασίας με τον δικομματισμό, ο κεκαλυμμένος φασίστας Βελόπουλος μαζί με όλα τα ανεμομαζώματα και τα ανεμοσκορπίσματα που το σύστημα δημιουργεί προκειμένου να έχουν τις αναγκαίες εφεδρείες σε περίπτωση που τις χρειαστούν, κάνουν την αναγκαιότητα το ΚΚΕ να είναι ακόμα πιο ισχυρό στις 8 Ιούλη.

Γιατί ο εργαζόμενος πρέπει με βάση και την εμπειρία του, ακόμα και αν διαφωνεί σε επιμέρους ζητήματα με το ΚΚΕ, να το ενισχύσει γιατί ξέρει ότι και στις 8 Ιούλη το ΚΚΕ θα είναι το μόνο που θα σταθεί δίπλα του καθιστώντας τη στήριξή του αναγκαιότητα.

Γιατί εντέλει χρειάζεται μία ισχυρή αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή για να αντισταθεί σ' αυτά που μας ετοιμάζουν, αλλά και έξω, για να οργανώσει τους αγώνες των εργαζομένων και το μόνο κόμμα που μπορεί να το κάνει αυτό είναι το ΚΚΕ.

Γιατί το ΚΚΕ έλεγε πάντα την αλήθεια, χωρίς να εξωραΐζει τα πράγματα για ψηφοθηρικούς λόγους, γιατί το ΚΚΕ ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες για τα λαϊκά δικαιώματα, γιατί το ΚΚΕ είναι το κόμμα του λαού που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Στηρίζοντας λοιπόν το ΚΚΕ στην ουσία στηρίζουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας και δίνουμε μια προοπτική όχι μόνο για να σταματήσουν οι αντιλαϊκές πολιτικές αλλά δυναμώνοντας το ΚΚΕ δίνουμε τη δυνατότητα στην εργατική τάξη να περάσει στην αντεπίθεση και να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας και μισθούς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ