Πέμπτη 20 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019

Κάλεσμα στην εργατική τάξη και σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντά τους, αγωνίζεται και διεκδικεί τα αιτήματά τους και φωτίζει το δρόμο που «βγάζει» έξω από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας, της ανεργίας, των μνημονίων, της εργασιακής ζούγκλας, αλλά και της εμπλοκής της χώρας στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, απηύθυνε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη διάρκεια περιοδείας του στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση.

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευαν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Γαρμπής, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο. Την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ υποδέχτηκαν ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΦΑΓΕ, Γ. Φιλίππου, και ο διευθυντής του εργοστασίου, Χάρης Κρομμύδας.

Ο Δ. Κουτσούμπας αφού περιηγήθηκε στα τμήματα παραγωγής, μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων και ακολούθησε συζήτηση μαζί τους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org