Πέμπτη 20 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Να μη χαθεί ούτε μία ψήφος για το ΚΚΕ!

Ο Στ. Τάσσος μιλώντας στη σύσκεψη
Ο Στ. Τάσσος μιλώντας στη σύσκεψη
Με σύνθημα «ΚΚΕ ισχυρό! Η δύναμή σου την επόμενη μέρα», το Κόμμα καλεί τους ετεροδημότες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την αποφασιστική ενίσχυσή του σε κάθε γωνιά της χώρας.

Καλεί τους ετεροδημότες από σήμερα κιόλας:

  • Να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν.
  • Να εξασφαλίσουν έγκαιρα τη μετακίνησή τους, ιδιαίτερα όσοι ψηφίζουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους.

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Ετεροδημοτών, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241), στα τηλέφωνα 210.5282.527, 210.5282.535 (ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.).

Συσκέψεις ετεροδημοτών

Σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη ετεροδημοτών από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος), θα μιλήσει ο Διονύσης Αλιβιζάτος, Γραμματέας της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Την Κυριακή 23 Ιούνη, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση Πρεβεζάνων στην Πανηπειρωτική (Κλεισθένους 15, Αθήνα) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

Σύσκεψη ετεροδημοτών από Λέσβο, Λήμνο, Αη Στράτη που μένουν στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε προχτές Τρίτη, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με ομιλητή τον Σταύρο Τάσσο, βουλευτή του Κόμματος και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αναδείχθηκε η ανάγκη στο μικρό διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές, να πραγματοποιηθεί πλατύ άνοιγμα σε περισσότερους ετεροδημότες εργαζόμενους και νεολαίους, ώστε να φτάσουν μέχρι την κάλπη και να στηρίξουν το ΚΚΕ, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, είτε ψηφίζουν σε τμήματα ετεροδημοτών στην Αθήνα είτε χρειάζεται να ταξιδέψουν στο Νομό της Λέσβου για να ψηφίσουν. Επισημάνθηκε η σημασία το ΚΚΕ να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο, γιατί η δύναμη του Κόμματος και η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή είναι περισσότερη δύναμη στα χέρια του λαού, ιδιαίτερα για τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων στην ευρύτερη περιοχή.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org