Πέμπτη 20 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το γκαράζ του δήμου Αγ. Βαρβάρας και στις 10.45 π.μ. θα επισκεφτεί τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα μιλήσει στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα.

-- Στις 9 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια βουλευτής Β΄ Πειραιά, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.15 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, και η Δώρα Βασιλοπούλου, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτούν το Κέντρο Διανομής των ΕΛΤΑ στο Αιγάλεω και στις 8 π.μ. το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Αιγάλεω, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά, θα επισκεφτεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στις 11 π.μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, θα επισκεφτεί το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 8.30 μ.μ., ο Θ. Παφίλης και η Ελσα Βακάλη, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, θα μιλήσουν στο Γαλάτσι, στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας).

-- Στις 11.45 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, θα επισκεφτεί την εταιρεία φαρμάκου «Boehringer Ingelheim» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 8 μ.μ., ο Χρ. Κατσώτης θα μιλήσει στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Βεάκη. Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Αιγάλεω, στην πλατεία Αγ. Τριάδας (Λιούμη).

-- Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ε' Διαμέρισμα του Πειραιά στην πλατεία Βώκου θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά.

-- Στις 8.30 μ.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθήνας, και η Ελένη Μητικάρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα μιλήσουν στα Πετράλωνα, στην πλατεία Μερκούρη.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει στους Αμπελόκηπους, στην πλατεία Πανόρμου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βίκυ Μανιάτη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 6.45 π.μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί το γκαράζ του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης για να συζητήσει με τους εργάτες του δήμου.

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τα ΕΛΤΑ Περιστερίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου θα επισκεφτεί τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (προβλήτα Ι) στο Ν. Ικόνιο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 5.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης στο Ντεπώ. Στις 8.30 μ.μ., ο Γ. Δελής θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ Παπάφη - Δόξα.

-- Στις 6.30 π.μ. η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο αμαξοστάσιο - μηχανουργείο του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 11.30 π.μ. ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο της ΕΚΜΕ.

-- Στη 1 μ.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην εταιρεία «Epsilon Net». Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο πάρκο Πλαστήρα.

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Θανάσης Κουτσουράς, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη οικοδόμων στην πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά.

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟΒ Πεύκων.

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Γιάννης Δελής θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ Παπάφη - Δόξα.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8.30 π.μ., στην Πελασγία, στη Λαϊκή, θα περιοδεύσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας.

-- Στις 6.30 π.μ., στο Αγρίνιο, στο τσιμεντάδικο «Μπαρτσώκα», θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφιλοχία, στα εμπορικά μαγαζιά της πόλης, θα περιοδεύσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αγγελόκαστρο - Λυσιμαχία θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Στις 8 μ.μ., θα μιλήσει στα Κλεισορρεύματα (καφενείο «Νικολόπουλου»).

-- Στις 9 μ.μ., στο Κανάλι Πρέβεζας (πιτσαρία Γ. Ζαρβαλιά), θα μιλήσει ο Γιώργος Πούμπης, υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 10 π.μ., σε τυπογραφεία στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γωνιανάκης.

-- Στις 10 π.μ., σε υπηρεσίες του δήμου Μινώα - Πεδιάδος στο Αρκαλοχώρι θα περιοδεύσει ο Νίκος Πατεράκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., στη ΔΕΥΑ Μαλλίων και στις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org