Πέμπτη 7 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση ναυτεργατών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21).

-- Στις 12 μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Εκπτωτικού Χωριού στα Σπάτα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της επέκτασης της Γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ στην Αγ. Βαρβάρα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, θα επισκεφτεί τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην Καλλιθέα.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Αλέξης Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, θα επισκεφτεί το Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη λεωφόρο Αθηνών 105, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο χώρο του εστιατορίου της φαρμακοβιομηχανίας «Boehringer Ingelheim».

-- Στις 12 μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο επέκτασης του Αεροσταθμού στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ