Τρίτη 5 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σημαντικές παρουσίες που δίνουν το στίγμα της πλατιάς συμπόρευσης

Η παρουσία τους στην εκδήλωση αναδεικνύει την ανάγκη πλατιάς συστράτευσης με το ΚΚΕ και τη δυνατότητα σήμερα να συναντηθούν με το Κόμμα νέοι άνθρωποι, αναγνωρίζοντας τον πρωτοπόρο ρόλο του, αλλά και πολλοί που στο παρελθόν συμπορεύτηκαν με το ΚΚΕ, όμως για διάφορους λόγους επέλεξαν άλλους δρόμους. Ο λόγος για δεκάδες ανθρώπους που συμμετείχαν στη συγκέντρωση και με την παρουσία τους ή ακόμα και με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια δίνουν το στίγμα της πλατιάς συσπείρωσης που καταφέρνει το ΚΚΕ ενόψει των σημαντικών εκλογικών αναμετρήσεων.

Παράλληλα, πολλοί ήταν εκείνοι που συμμετείχαν εκπροσωπώντας τους χώρους του Πολιτισμού, των επιστημών, των Ενόπλων Δυνάμεων κ.λπ.

Ανάμεσά τους:

Οι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος, Αγγελος Αντωνόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Αντώνης Ξένος, Δημήτρης Τζουμάκης, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως και η επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθήνας Τζένη Κόλλια. Επίσης, ο μουσικοσυνθέτης Στάθης Δρογώσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, ο τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νίκαια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η μέτζο σοπράνο Λυδία Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο καθηγητής του ΕΜΠ Βαγγέλης Χριστοφόρου.

Ακόμα, από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων οι: Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ενωσης Απόστρατων των ΕΔ, Μιχάλης Σοφικίδης, ταξίαρχος ε.α., Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Ανέστης Τσουκαράκης, συνταγματάρχης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).

Το «παρών» έδωσαν επίσης οι: Αντώνης Δαβανέλος, συνταξιούχος συνδικαλιστής της «Ολυμπιακής» και πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Βίβιαν Σαμούρη, δημοτική σύμβουλος Πάτρας με την παράταξη «Ολοι μαζί για την Πάτρα» και τώρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Φραγκίσκος Κουτελιέρης, καθηγητής στην Πολυτεχνική Σχολή της Πάτρας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής, Αννα Βασιλάκη, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής που εξελέγη με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι ανεξάρτητη, Χρήστος Κασίμης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ και τώρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Τσοπανίδης, δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας, Γιάννης Βάγγος, αγροτοσυνδικαλιστής και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Γιάννης Μηλιός, Αριάδνη Αλαβάνου, Χάρης Παπαμάργαρης κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ