Τρίτη 5 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ
Σήμερα που οι μάσκες έπεσαν, δεν υπάρχει άλλοθι

Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα, μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων, ξεκινά και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Σήμερα βρεθήκαμε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα ότι με μια πλατιά συμπαράταξη θα πρέπει οι δήμοι και οι Περιφέρειες να περάσουν στις φιλολαϊκές δυνάμεις. Να πάψουν να είναι μετερίζι των συστημικών κομμάτων και μέσο εξυπηρέτησης κομματικών και όχι μόνο συμφερόντων. Να γίνουν μετερίζι του λαού και εξυπηρέτησης των συμφερόντων του.

Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα όσο ποτέ η κοινωνία, ο λαός έχουν ανάγκη από τη συστράτευση όλων εκείνων των δυνάμεων που, βάζοντας κατά μέρος τις όποιες διαφωνίες, συμπαρατάσσονται προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα λαϊκά συμφέροντα.

Αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές. Θα πρέπει να στείλουν ένα σαφές μήνυμα ότι ο λαός θα ξεφύγει από την τοπικιστική και φιλική ψήφο και θα δώσει πολιτική ψήφο στις δυνάμεις εκείνες που στάθηκαν δίπλα του στις δύσκολες ώρες στους δήμους και τις Περιφέρειες.

Εχω τονίσει και άλλη φορά ότι τώρα πια δεν επιτρέπεται ο πολιτικός εγωισμός του καθενός μας να μπει υπεράνω των λαϊκών συμφερόντων και να διευκολύνει την παραμονή των αντιλαϊκών κομμάτων στους δήμους και τις Περιφέρειες. Σήμερα που οι μάσκες έπεσαν, δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για να δοθεί ούτε μια ψήφος στα κόμματα που φορούν τη λεοντή του αριστερού, αλλά εφαρμόζουν την πιο ανελέητη δεξιά πολιτική. Πρέπει επίσης να περάσει το μήνυμα ότι η μη συμμετοχή στο όνομα της όποιας διαφωνίας αποτελεί σιωπηρή ανοχή και άρα συνενοχή.

Ξεκινάμε δυνατά, γνωρίζοντας ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Ξεκινάμε δυνατά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», προκειμένου να βάλουμε όσο το δυνατό περισσότερα κόκκινα σημάδια πάνω στον μετεκλογικό χάρτη της πατρίδας μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ