Σάββατο 2 Μάρτη 2019 - Κυριακή 3 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Το Σάββατο 2 Μάρτη, στις 5 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), σε σύσκεψη της ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων Αττικής και της ΤΟ ΝΟΠΕ Αττικής της ΚΝΕ θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Τμήματος Λαϊκών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης της ΚΕ.

Την Κυριακή 3 Μάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος, και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Πρόνοιας και των Κομματικών Ομάδων Γονιών και ΑμεΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110).

-- Στις 11 π.μ., στην Κηφισιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου, θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Μήλας, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης.

-- Στις 11 π.μ., στο Περιστέρι, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, και ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στο Καπανδρίτι (Πολιτιστικό Κέντρο) θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 2 μ.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «New Sia Greece S.A.» στη Λ. Αθηνών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 5 Μάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Σεμιναρίων της ΟΣΥ (παλιά ιατρεία), στην πλατεία Αττικής, ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

-- Στις 3.30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3), οι ΚΟΒ Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων Αττικής καλούν σε σύσκεψη, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφθεί το Τμήμα Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων του ΟΣΕ στο Σταθμό Λαρίσης, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 6 Μάρτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΤΕΦΑΑ για να συζητήσει με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές της σχολής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ. Βάρναλη 33 - δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς») θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιάννης Πρωτούλης.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 2 Μάρτη στα Ν. Μουδανιά, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» (πλατεία Κρονίου), θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Παύλος Φαρμάκης.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org