Σάββατο 2 Μάρτη 2019 - Κυριακή 3 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μεγάλη συγκέντρωση - σάλπισμα συστράτευσης με το ΚΚΕ

Την περασμένη Τετάρτη, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά μίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και χαιρέτισαν ο Γιάννης Πρωτούλης και η Διαμάντω Μανωλάκου

Μήνυμα πλατιάς και μαχητικής συστράτευσης με το ΚΚΕ σε κάθε εκλογική μάχη έστειλε η μαζική συγκέντρωση της ΤΟ Πειραιά του Κόμματος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φλεβάρη, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου και το φουαγιέ του είχαν γεμίσει από νωρίς, καθώς εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και νεολαίοι έδωσαν το «παρών», καλώντας την εργατούπολη του μεγάλου λιμανιού να στείλει μήνυμα αντεπίθεσης. Να απορρίψει τα ψευτοδιλήμματα και να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια μάχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απέναντι στο μπλοκ των δυνάμεων που είναι προσανατολισμένες στην ενίσχυση της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, καλώντας σε ισχυροποίηση του μοναδικού πόλου αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής, του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για τον δήμο Πειραιά Διαμάντω Μανωλάκου και για την Περιφέρεια Αττικής Γιάννης Πρωτούλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου, Κώστας Παρασκευάς και Γιώργος Μαρίνος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους της περιοχής - Γιώργος Καλαμαράς (Κερατσινίου - Δραπετσώνας), Παναγιώτης Κατηφές (Νίκαιας - Ρέντη), Βασίλης Βατίστας (Περάματος), Ελευθερία Παπουτσιδάκη (Κορυδαλλού), Μαρία Παπαελευθερίου (Σαλαμίνας), Παναγιώτης Ηλίας (Αίγινας) - και οι πρώην δήμαρχοι Νίκαιας και Περάματος, Στ. Μπενετάτος και Γ. Πατσιλινάκος, αντίστοιχα.

Κατά το άνοιγμα της εκδήλωσης ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του Κόμματος, ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα υποψήφιων συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Πρόκειται για εργαζόμενους, καταξιωμένους για τη δραστήρια και πρωτοπόρα συμμετοχή τους στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org