Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Επιβλητικά στους «4» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το έκανε με επιβλητικό τρόπο, καθώς νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «8» της διοργάνωσης, ενώ είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 1-0.

Η «Ενωση» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και εκτός των τριών γκολ (Πόνσε 11', Μάνταλος 51', 71') είχε σωρεία ευκαιριών για ακόμα πιο ευρύ σκορ, με χαρακτηριστικότερα τα τρία δοκάρια σε προσπάθειες των Γκάλο, Λιβάγια και Μάνταλου. Κατώτεροι των προσδοκιών εμφανίστηκαν οι Περιστεριώτες, με σοβαρά αμυντικά κενά και χωρίς να απειλούν, με μόνες εξαιρέσεις τις φάσεις με τους Ουάρντα (5') και Ενσικουλού (58').

Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης συνεχίζονται σήμερα, με σημαντικότερο αγώνα αυτόν που γίνεται στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο (19.30 - Cosmote Sport 1), όπου οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην ανατροπή απέναντι στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι είχαν νικήσει 2-1 στον πρώτο αγώνα. Νωρίτερα (17.15 - Cosmote Sport 2) ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Εργοτέλη και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς είχε πάρει νίκη 1-0 στην Κρήτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ