Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Προκηρύσσει άμιλλα στρατολογίας

Αμιλλα στρατολογίας ανάμεσα στις Τομεακές Οργανώσεις Περιοχής προκηρύσσει το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, προς τιμήν του 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, μετατρέποντας τον Φλεβάρη σε μήνα πλατιάς γνωριμίας και στρατολογίας στην ΚΝΕ.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στις 15, 16 και 17 Φλεβάρη 2019 πραγματοποιείται το 12ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας με σύνθημα "Πιο πολλοί, πιο ικανοί, ανοίγουμε το δρόμο για το πραγματικά σύγχρονο και νέο, για έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων, το σοσιαλισμό!".

Προηγήθηκε μια πλούσια εσωοργανωτική συζήτηση, που ανέδειξε τη μεγάλη συμφωνία των μελών και των φίλων της ΚΝΕ με τις θέσεις του ΚΣ, τη διεύρυνση της επιρροής της ΚΝΕ στους χώρους νεολαίας, τις μεγάλες δυνατότητες, ώστε ορμητικά πολλοί νέοι και νέες να πυκνώσουν τις γραμμές μας.

Με βάση αυτά και προς τιμήν του 12ουΣυνεδρίου, μετατρέπουμε τον μήνα Φλεβάρη σε μήνα πλατιάς γνωριμίας και στρατολογίας στην ΚΝΕ!

Προκηρύσσουμε άμιλλα στρατολογίας:

  • Ανάμεσα στις Τομεακές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής με κριτήριο πόσες στρατολογίες νέων έγιναν στην ΚΝΕ ανά σύντροφο.
  • Ανάμεσα στις Οργανώσεις Βάσεις με κριτήριο τον απόλυτο αριθμό νέων που οργανώθηκαν στην ΚΝΕ.

Μπορούμε! Τώρα μαχητικά, πλατιά να συζητήσουμε με εκατοντάδες νέων με το καταστατικό της ΚΝΕ, να συνεπάρουμε πολλούς περισσότερους στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Εμπρός για ΚΝΕ γερή και μαζική!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ