Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΕΜ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ
Συμπαρατάσσομαι, συμμετέχω

Ο Εμ. Μηλιαράκης
Ο Εμ. Μηλιαράκης
Ο πρόεδρος του Κινήματος Χριστιανική Δημοκρατία, Εμ. Μηλιαράκης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Συμπαρατάσσομαι με τις όπου Γης ελεύθερες συνειδήσεις, στον αγώνα εναντίον του πολέμου, που ο διεθνής ιμπεριαλισμός διεξάγει στο Αφγανιστάν, δολοφονώντας παιδιά και αμάχους, καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον και προκαλώντας συνθήκες κόλασης για τον άνθρωπο και τη φύση, που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια και μετά τη λήξη του πολέμου.

Η πάταξη της τρομοκρατίας, ως λόγος για τη διεξαγωγή του πολέμου, είναι σκέτη υποκρισία, αφού ο υπ' αριθμόν ένα τρομοκράτης του πλανήτη είναι ακριβώς οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

Το Ιράκ, η Βοσνία, η Σερβία, οι λιμοκτονούντες λαοί του Τρίτου Κόσμου, και τώρα το Αφγανιστάν αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες του ειδεχθούς και διαρκούς εγκλήματός τους και της τρομοκρατικής δράσης τους. Οι άλλοι, πραγματικοί ή υποθετικοί, τρομοκράτες είναι προϊόντα της βαρβαρότητας που γεννά η πολιτική του ιμπεριαλισμού. Γι' αυτό όποιος είναι ειλικρινά εναντίον της τρομοκρατίας έναν κύριο στόχο πρέπει να έχει σήμερα:

  • Τον αγώνα εναντίον του ιμπεριαλιστικού πολέμου στο Αφγανιστάν.
  • Τον αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης της αθλιότητας και βαρβαρότητας.
  • Τον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού.

Στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Πέμπτης, 8 Νοεμβρίου, οι πολίτες της Αθήνας θα στείλουν μήνυμα διηπειρωτικού βεληνεκούς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ