Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκθέσεις Βιβλίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Παράταση παίρνει η Γιορτή Βιβλίου που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στα γραφεία της Οργάνωσης. Εκθέσεις, πακέτα προσφορών, βιβλιοπαρουσιάσεις και άλλες πρωτοβουλίες πλαισιώνουν τη Γιορτή Βιβλίου, η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Γενάρη (αντί 29 Δεκέμβρη).

Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση λειτουργεί στην έδρα της ΚΟ Αττικής, στην Αχαρνών 241, όπως και στην Κολωνού 3, με το εξής πρόγραμμα: Μέχρι αύριο Παρασκευή, από Πέμπτη 27 Δεκέμβρη έως Σάββατο 29 Δεκέμβρη και από Πέμπτη 3 Γενάρη μέχρι Σάββατο 5 Γενάρη. Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά από 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. και τα Σάββατα επιπλέον από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.. Το Σάββατο 5 Γενάρη από 10 π.μ. έως 12 μ.

Επίσης:

  • Στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά (Καραΐσκου 119, πλατεία Κοραή): Μέχρι Κυριακή 23 Δεκέμβρη, όλες τις μέρες από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο - Κυριακή επιπλέον από 10 π.μ. έως 1 μ.μ. Στο πλαίσιο της έκθεσης στον Πειραιά, σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. πραγματοποιείται παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Ο Μαύρος. Αναμνήσεις για τον Καρλ Μαρξ».
  • Στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 111): Μέχρι Σάββατο 22 Δεκέμβρη, όλες τις μέρες από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και το Σάββατο επιπλέον από 10 π.μ. έως 1 μ.μ. Στο πλαίσιο της έκθεσης στον Κορυδαλλό, το Σάββατο 22 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Οκτωβριανή Επανάσταση και Παιδεία».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ