Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Θανάσης ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Αστυνομικός διευθυντής Β' ε.α.

Πήρα την απόφαση να απευθυνθώ δημόσια στο λαό, γιατί δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αναμονής. Είναι ανάγκη να δυναμώσει και να στηριχτεί το ΚΚΕ. Να στηριχτεί ακόμα και από όσους δεν συμφωνούν συνολικά και σε όλα. Συμφωνούν όμως ότι είναι αναγκαίο να ορθώσουμε ανάστημα στο σάπιο σύστημα που ζούμε.

Να στηριχτεί το ΚΚΕ, γιατί πριν από δεκαετίες ήταν το μόνο κόμμα που πραγματικά στήριξε τους αγώνες των αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών, στρατιωτικών να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για τη λειτουργία ενώσεων. Επίσης, διαχρονικά υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των ένστολων. Προτείνει λύσεις για τα προβλήματα όλου του λαού. Αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή που η κυβέρνηση εφαρμόζει ενάντια στο λαό που αγωνίζεται.

Καλεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που προέρχεται από φτωχά λαϊκά στρώματα, να αγωνιστεί στο πλάι του λαού για τα δικαιώματά του. Αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και τη συμμετοχή της χώρας μας, στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Απαιτεί να κλείσουν όλες οι βάσεις που χρησιμοποιούνται από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ και να επιστρέψουν όλοι οι στρατιωτικοί που βρίσκονται εκτός συνόρων. Στην 100χρονη Ιστορία του αγωνίζεται για μια κοινωνία χωρίς πολέμους, φτώχεια, δυστυχία. Συσπείρωση και ενίσχυση τώρα του ΚΚΕ, να βγει πιο ισχυρό μέσα στο λαό και μέσα από τις επερχόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ