Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
ΚΚ Ινδίας

Η Ιστορία του ΚΚΕ είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα στα μητρώα Ιστορίας του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος. Η επαναστατική Ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κατά τα 100 προηγούμενα χρόνια, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους θηριωδίες, παράνομη δουλειά, νίκη επί της φασιστικής κατοχής με τεράστιες θυσίες, μας κάνει πιο τολμηρούς στην πίστη μας ότι το ΚΚΕ θα πετύχει να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τη φτώχεια, στην πάλη για την οικοδόμηση της κοινωνικής συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή γραμμή.

Οι πρωτοβουλίες και οι συνεχιζόμενοι αγώνες του ΚΚΕ να αλλάξει την κατάσταση διαμέσου της αντιιμπεριαλιστικής και αντικαπιταλιστικής συμμαχίας της εργατικής τάξης χαίρουν της εκτίμησης όλων των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων του κόσμου.

Το ΚΚΙ ιδιαίτερα εκτιμά τον ιδιαίτερο ρόλο του ΚΚΕ και τη συνεισφορά του στο να συναντηθούν τα Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα όλου του κόσμου σε μία κοινή πλατφόρμα, ενώ επιβεβαιώνει την πίστη του στο μαρξισμό - λενινισμό, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους αγωνιζόμενους λαούς σε όλο τον κόσμο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ