Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πανέτοιμοι για εντυπωσιακό ξεκίνημα

Σε άμιλλα καλεί τις οργανώσεις η Γραμματεία της ΚΕ

Με αισιοδοξία υποδέχονται τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την έναρξη της μεγάλης δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, αύριο Πέμπτη, 1η του Νοέμβρη. Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αξιοποιώντας την εμπειρία προηγούμενων εξορμήσεων και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις πραγματικά μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για την επίτευξη των στόχων και την υπερκάλυψη των οικονομικών πλάνων.

Με το κουπόνι στο χέρι από αύριο και για τους επόμενους δύο μήνες αρχίζει η προσπάθεια για πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό, σε κάθε οπαδό και φίλο του Κόμματος, σε κάθε εργαζόμενο, ώστε να συζητήσουμε μαζί τους τις εξελίξεις, τις θέσεις και τις προτάσεις του Κόμματος και να τους καλέσουμε να ενισχύσουν απλόχερα το Κόμμα, που οι ίδιοι αναγνωρίζουν το σημαντικό του ρόλο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, συμβάλλοντας και μ' αυτό τον τρόπο στο να συνεχίσει από καλύτερες θέσεις τις μάχες του.

Η ανακοίνωση της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ

Χτες, η Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής συζήτησε την πορεία της προετοιμασίας του Κόμματος και της ΚΝΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της «διαπιστώθηκε ότι το σύνολο των κομματικών και κνίτικων οργανώσεων ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ξεπεραστούν οι στόχοι και τα πλάνα που οι ίδιες καθόρισαν, συμβάλλοντας έτσι στην υπερκάλυψη του συνολικού πλάνου που καθόρισε η ΚΕ του ΚΚΕ».

«Ολες οι κομματικές δυνάμεις - συνεχίζει η ανακοίνωση - με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν, στοχεύουν, από την πρώτη μέρα, να βάλουν γερές βάσεις ώστε να γίνουν πράξη οι στόχοι της οικονομικής εξόρμησης.

Σ' αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει θετικά και η άμιλλα που οργανώθηκε μεταξύ ΚΟ για το ποια θα κάνει το καλύτερο ξεκίνημα την πρώτη μέρα και το ποια θα τερματίσει στην πρώτη θέση με την ολοκλήρωση της εξόρμησης στα τέλη του Δεκέμβρη».

Η Γραμματεία καθόρισε και τα βραβεία της άμιλλας. Συγκεκριμένα:

- Για την πρώτη μέρα της Οικονομικής Εξόρμησης και με κριτήριο την υπερκάλυψη του στόχου που έχει καθοριστεί, η ΚΕ θα απονείμει στην πρώτη Κομματική Οργάνωση έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και στη δεύτερη ένα φαξ.

- Με την ολοκλήρωση της Εξόρμησης θα απονείμει στην πρώτη Κομματική Οργάνωση τη σημαία του Κόμματος και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και στη δεύτερη έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ