Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Ο δήμαρχος έκανε προεκλογικά κέντρα τα σχολεία

«Ο δήμαρχος Πολίχνης κ. Θεοδωρίδης (ένας εκ των διεκδικητών του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ) ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Διακινεί στους γονείς προεκλογικό υλικό μέσω μαθητών σχολείων, αλλά ακόμα και μέσω παιδιών που πηγαίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς!! Την ώρα που η "Λαϊκή Συσπείρωση" ζητάει άδεια για να συνομιλήσει με καθηγητές και δασκάλους, την ώρα που πίσω από κάθε κινητοποίηση των μαθητών αναζητείται "κομμουνιστικός δάκτυλος", ο κ. Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοί του χρησιμοποιούν τα σχολειά σαν εκλογικά κέντρα». Τα παραπάνω καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Παύλου Μελά.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες από γονείς ότι η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου (υποψήφια η ίδια) μοίρασε στα παιδιά του σχολείου προεκλογικό υλικό της παράταξης Θεοδωρίδη για να τα δώσουν στους γονείς τους. Αλλος υποψήφιος μοίραζε προεκλογικό υλικό στους Παιδικούς Σταθμούς (στα παιδιά) μέσα σε φακέλους με το λογότυπο του δήμου, κάτι που παραδέχτηκε δημοσίως.

«Αντί ο κ. Θεοδωρίδης να απολογηθεί για την έμπρακτη υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής στην Πολίχνη (απλήρωτοι εργαζόμενοι, επέκταση των "ελαστικών" σχέσεων εργασίας, αποδοχή του "Καλλικράτη" και των περικοπών, σχέδια για τσιμεντοποίηση - ιδιωτικοποίηση των στρατοπέδων κ.ο.κ.) χρησιμοποιεί το δήμο σαν τσιφλίκι του.

Κατανοητή η αγωνία του. Γνωρίζει όμως και ο ίδιος καλά ότι ο λαός της Πολίχνης και συνολικά του νέου δήμου Παύλου Μελά είναι αποφασισμένος να καταδικάσει με τον πιο ηχηρό τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΝΔ - ΕΕ - ΔΝΤ, αλλά και τους εκπροσώπους αυτής της πολιτικής, όπως ο κ. Θεοδωρίδης», σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση». Και καλεί τους δημότες του Δήμου Παύλου Μελά να καταγγείλουν ανοιχτά και να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά που εκφυλίζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Πόρτα - πόρτα, σπίτι - σπίτι, χωρίς καμιά επανάπαυση να συνεχίσουν τη μάχη για μια μεγάλη λαϊκή νίκη των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής την Σοφία Καλαντίδου στην Πολίχνη και τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη στην Κεντρική Μακεδονία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές(2023-07-14 00:00:00.0)
Η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και πάλι στο προσκήνιο(2021-06-15 00:00:00.0)
Κινητοποιήσεις για νηπιαγωγεία και σχολική στέγη(2008-09-24 00:00:00.0)
Ψηφίζουμε αγωνιστικές δημοτικές αρχές(2002-10-20 00:00:00.0)
Συσπείρωση για το αύριο της Πολίχνης(2002-10-15 00:00:00.0)
Μετερίζια στους λαϊκούς αγώνες(1998-09-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ