Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Να καταψηφιστούν οι συνδυασμοί της μεγαλοεργοδοσίας

Να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς της μεγαλοεργοδοσίας και να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θ. Γουλή, αντιπεριφερειάρχη τον Γ. Κορφιάτη και στο δήμο με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ. Κωνσταντίνου. Το κάλεσμα αυτό απευθύνει στους κατοίκους της Ζακύνθου η «Λαϊκή Συσπείρωση», ύστερα από την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η «Ενωση Ξενοδόχων Κέρκυρας», στήριξης των εκπροσώπων της στους συνδυασμούς της ΝΔ και του δεύτερου ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ με τον «ανεξάρτητο» κ. Γ. Καλούδη.

«Αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο ποιος προασπίζει τα συμφέροντα ποιου», τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» και προσθέτει: «Και στο νησί μας έχουμε ανάλογα παραδείγματα συμμετοχής ξενοδόχων στα ψηφοδέλτια των κ.κ. Κομιώτη, Μποζίκη και Αντίοχου αντίστοιχα, ενώ όλοι τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ διοργανώνουν συσκέψεις και συναντήσεις μαζί τους, με σκοπό να τους τάξουν πως θα τους "βοηθήσουν" αφού εκλεγούν. Γι' αυτό άλλωστε και τοπικά οι σύλλογοι των ξενοδόχων εκφράζουν ανοιχτά τη στήριξή τους σε όσους, από την τάξη τους, βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του δικομματισμού και των στηριγμάτων τους, κάνοντας ανάλογα τις δικές τους επιλογές».

«Οι Ζακυνθινοί και ιδιαίτερα όσοι απασχολούνται στον τουρισμό - καταλήγει η ανακοίνωση - γνωρίζουν πολύ καλά τη στάση των ξενοδόχων. Οσοι βιώνουν την άγρια εκμετάλλευση στον κλάδο, την εντατικοποίηση της δουλειάς, την κλοπή των ενσήμων, την απλήρωτη σε πολλές περιπτώσεις εργασία τους πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ