Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διαπιστευτήρια στο κεφάλαιο έδωσε ο Κατσιφάρας

Σε κοινή δήλωσή τους οι Ν. Καραθανασόπουλος και Κώστας Πελετίδης, με αφορμή τη συνάντηση του Απ. Κατσιφάρα με τη διοίκηση του ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας, επισημαίνουν τις δεσμεύσεις του τελευταίου προς τους βιομήχανους της περιοχής

«Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κατσιφάρας, για άλλη μια φορά έσπευσε να δώσει διαπιστευτήρια στην τάξη του, στους βιομήχανους. Διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στον αντιλαϊκό δρόμο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που σαν υφυπουργός με συνέπεια τήρησε. "Δικαίωμα στην πρόοδο" (σ.σ. είναι το όνομα του συνδυασμού), για να έχει περισσότερα κέρδη και νέες παροχές το κεφάλαιο».

Αυτό τόνισαν χτες σε κοινή δήλωσή τους ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με αφορμή τη συνάντηση του Απ. Κατσιφάρα με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτικής Ελλάδας. Ο Απ. Κατσιφάρας σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως το πρόγραμμα του συνδυασμού του προβλέπει σειρά δράσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, με προτεραιότητα στη βελτίωση των υποδομών, αλλά και τη δημιουργία ενός ευνοϊκού οικονομικού περιβάλλοντος με σκοπό την ανάληψη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών.

«Οι θέσεις εργασίας που τάζει - σημειώνουν στην κοινή δήλωσή τους - είναι stage, απλήρωτη μαθητεία, μισθοί 500 και 600 ευρώ, ανασφάλιστη εργασία, απολύσεις μόνιμων εργαζομένων και υπαλλήλων, δουλειά μέσω δουλεμπορικών γραφείων, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να εξαγοράσουν την ψήφο των ανέργων, με απατηλές ελπίδες για μισή δουλειά - μισή ζωή. Κι όλα αυτά μέσω "Καλλικράτη".

Η εργατική τάξη έχει μόνο ένα χρέος και μια κοινωνική ευθύνη απέναντι στον εαυτό της και τα παιδιά της: Να αποκρούσει τους εκβιασμούς, να μη σκύψει το κεφάλι. Εχει τη δύναμη, με οργάνωση και ταξική ενότητα να αντεπιτεθεί για τα σύγχρονα δικαιώματά της. Δεν μπορεί να έχει καμιά σχέση με τα κόμματα και τους υποψηφίους που στηρίζουν οι εκμεταλλευτές της. Οι βιομήχανοι με το ΠΑΣΟΚ και τον Α. Κατσιφάρα. Η εργατική τάξη και ο λαός με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ. Μαύρο στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ψήφο στους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ