Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συγκεντρώσεις «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Στην Αττική

-- Στις 12 μ. συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων (Ανάκασα) με τον Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή. Στις 6 μ.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην καφετέρια «ΑΕΡΙΚΟ» στο Ιλιον.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην Καλογρέζα στο «καφενείο του Μουράτη» (Ανδ.Δημητρίου & Βιθυνίας) - θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Νέα Μάκρη με ομιλητές τους Γιάννη Γκιόκα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Νίκο Στεφανίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα.

Στην Εύβοια

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Προκόπι της Εύβοιας με τη Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στη Νέα Αρτάκη, με τον Βαγγέλη Σταματούκο, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκίδας.

Στη Χίο

-- Στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στην ΠΕΚΕΒ στο Βροντάδο της Χίου, με τους Γιάννη Ζωφό, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τον Μάρκο Σκούφαλο, υποψήφιο δήμαρχο Χίου.

Αύριο, Κυριακή
Στην Αττική

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση οδηγών ταξί στην αίθουσα του σωματείου των φορτηγών - θα μιλήσει ο Μαμάης Βασίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. συγκέντρωση στο περίπτερο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στο Καματερό (οδός Γούναρη) - θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

-- Στις 12 μ. συγκέντρωση σε καφενείο της πλατείας Παναιτωλίου στη Νέα Ιωνία - θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 12 μ. συγκέντρωση στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Βεάκη στα «Τυπογραφικά». Θα μιλήσουν η Τασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης και η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης.

-- Συγκέντρωση σε καφενείο του Περιστερίου - θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα.

-- Στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στο Δημαρχείο Καλυβίων με ομιλητές τον Γιάννη Γκιόκα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Γιώργο Μπιθυμήτρη, υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού.

Στην Αργολίδα

-- Συγκέντρωση στα Φίχτια, με επικεφαλής τους Ναυσικά Μπαβέλη, υποψήφια δήμαρχο Αργους, Ανδρέα Βασιλείου, υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλίου και Γιώργο Θεοδοσίου, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Στην Εύβοια

-- Σύσκεψη στην παραλία της Κύμης με την Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ