Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Συσπείρωση για το αύριο της Πολίχνης

Τη μάχη του 2ου γύρου δίνουν ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης και η «Δημοτική Συνεργασία»

Eurokinissi

Το Δήμο της Πολίχνης, μια από τις εργατουπόλεις της δυτικής Θεσσαλονίκης, διεκδικεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο Κώστας Θεοδωρίδης, υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και άλλες δυνάμεις, με μεγάλες πιθανότητες να τον κερδίσει. Αντίπαλος του Κ. Θεοδωρίδη την ερχόμενη Κυριακή θα είναι ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη ΝΔ, κ. Ξανθόπουλος.

Μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων του δήμου, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκλωβιστεί στα κόμματα του δικομματισμού, ήρθε σε επαφή με το αγωνιστικό πρόγραμμα του συνδυασμού, υποστήριξε ενεργά την πρόταση για ένα δήμο αγωνιστικό, διεκδικητικό, που μπορεί ν' αλλάξει την πορεία του δήμου.

Τώρα μαζί με την παράταξη «Δημοτική Συνεργασία για την Πολίχνη», δίνει τη μάχη της δεύτερης Κυριακής για να πετύχει τη νίκη, που θα είναι μια μεγάλη νίκη για το λαό της Πολίχνης. Πόρτα - πόρτα ξανά, σπίτι το σπίτι, για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για ένα δήμο, μαχητή, διεκδικητή, συμπαραστάτη στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των δημοτών.

Το αίσθημα αυτό της αισιοδοξίας και της σιγουριάς εκφράζει και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης στη δήλωσή του στο «Ρ»:

«Κάναμε ένα σοβαρό και δίκαιο αγώνα. Συσπειρώσαμε ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας. Συσπειρώνουμε καθημερινά και άλλους και πάμε δυναμικά για τη νίκη του συνδυασμού μας την ερχόμενη Κυριακή. Αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε οι κερδισμένοι αυτής της εκλογικής μάχης, γιατί οι αντίπαλοί μας εκπροσωπούν το χτες, ενώ εμείς χαράζουμε το μέλλον της πόλης με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ