Παρασκευή 22 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβερνητική υποκρισία...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΙ αυτό το ΠΑΣΟΚ! Τρεις μήνες και κάτι περιδιαβαίνει στην εξουσία και συνεχώς ανακαλύπτει πράγματα που τους κάνουν να μένουν με το στόμα ανοιχτό, παγωμένοι από έκπληξη...

Στην αρχή ήταν το χρέος. Αλλα περίμεναν οι άνθρωποι και άλλα ανακάλυψαν. Μετά οι προμήθειες, περίμεναν διαφάνεια και τάξη για να ανακαλύψουν χάος.

Τώρα βρήκαν άλλο: Το κράτος λέει είναι κάκιστα οργανωμένο, έχει περιττές υπηρεσίες, άθλια διανομή διοικητικών ρόλων και χρειάζεται άμεσα συγχωνεύσεις και περικοπές.

Πού να τα φανταζόντουσαν αυτά οι καημένοι, όταν ανυποψίαστοι και αθώοι «κατέβηκαν» στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με μόνο σκοπό να βοηθήσουν αλτρουιστικά τη δύστυχη πατρίδα μας!

Αλλωστε, το ΠΑΣΟΚ ουδεμία συμμετοχή έχει στη διαμόρφωση και την οργάνωση του κρατικού μηχανισμού τα τελευταία 30 χρόνια.

Ολως τυχαίως, βέβαια, όσα ανακαλύπτουν καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα: Οτι πρέπει να περιοριστεί η χρηματοδότηση στο δημόσιο τομέα.

Κάποιους τομείς του κράτους που να χρειάζονται προσωπικό, μέσα, σύγχρονο εξοπλισμό δεν μπόρεσαν όμως να ανακαλύψουν. Φαίνεται δε θα υπάρχουν τέτοιοι. Ιδίως αν αφορούν κοινωνικές υπηρεσίες...

ΚΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ του ΠΑΣΟΚ πιο πολύ τελευταία μας συγκινεί με την παρουσία του ο Χρήστος Πρωτόπαππας. Τον είδαμε στα κανάλια απαρηγόρητο για την εικόνα που παρουσιάζει στο εξωτερικό η Ελλάδα, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Εκλιπαρούσε να ανασταλούν οι αγώνες τους, γιατί είναι μια περίοδος όπου εθνικά ενωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις.

Μόνο που δεν έχουμε ανακαλύψει τέτοιες ...«ενωτικές» διαθέσεις όταν πρόκειται για τα υπερκέρδη των ΑΕ, των εφοπλιστών και των πολυεθνικών. Εκεί δε χρειάζεται «συναίνεση» και «διάλογος». Ο καθένας μεγαλοσχήμονας τα τρώει ...μόνος του.


Γρηγοριάδης Κώστας

Αντε, μερικές φορές να έχουμε και καμιά έκτακτη εισφορά ελεημοσύνης, γιατί είναι και καλοί χαρακτήρες με «εθνική συνείδηση»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ