Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του λιμανιού
  • Καλούμε τους εργαζόμενους να παραμείνουν στις θέσεις τους, να έχουν τη συμπαράσταση ολόκληρου του ελληνικού λαού

Εχουμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό τους εργαζόμενους στο λιμάνι, αλλά και γενικότερα τον εργαζόμενο λαό, ότι η κυβέρνηση προσφέρεται να κάνει πολλές παγίδες, προκειμένου να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τους εργαζόμενους και να τους πειθαναγκάσει να δεχτούν την ιδιωτικοποίηση, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων. Αυτά τα δυο πάνε μαζί.

Το θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους μέσα στο λιμάνι. Μιλάμε για την κεντρική πύλη του εμπορίου της χώρας και είναι βέβαιο ότι η ιδιωτικοποίηση θα έχει τραγικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό, μια από τις οποίες συνέπειες είναι το γεγονός ότι θα εκτιναχθούν στα ύψη τα τιμολόγια εισαγωγών και εξαγωγών, χώρια ότι μπορεί η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού να φανεί ακόμα πιο οδυνηρή σε περιόδους που κρίνονται ζητήματα ασφάλειας της ίδιας της χώρας.

Εμείς θεωρούμε ότι το αντικειμενικά ρεαλιστικό σήμερα είναι να ακυρωθεί η συμφωνία της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.


ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ