Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Περιοδείες και δραστηριότητες σε χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις για την προβολή των θέσεων του ΚΚΕ, προγραμματίζουν τις επόμενες μέρες οι οργανώσεις του Κόμματος. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» στις 11 π.μ. και στις 12:30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων
  • Αύριο, Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη της ΚΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Εβρου του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τα Δασαρχεία του Σουφλίου και του Διδυμοτείχου του Εβρου και θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος. Επίσης, την ίδια μέρα θα επισκεφθεί και το κτηνιατρείο Ορεστιάδας. Η περιοδεία γίνεται με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Αττική καθώς και άλλες περιοχές της χώρας, προκαλώντας ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή.
  • Το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. στα Λουτρά Αιδηψού (παραλία), η Κομματική Οργάνωση Βόρειας Εύβοιας του ΚΚΕ προγραμματίζει πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σπύρος Xαλβατζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ