Παρασκευή 18 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις, συγκεντρώσεις και περιοδείες ΚΟ του ΚΚΕ

«Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την Ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό!»: Με το σύνθημα αυτό, που είναι και ο τίτλος του νέου 4σέλιδου φυλλαδίου του ΚΚΕ, είναι σε εξέλιξη πλατιά εξόρμηση των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Στο επίκεντρο της συζήτησης είναι οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ, ενώ στελέχη του Κόμματος μιλούν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, συσκέψεις και περιοδείες, σε τόπους δουλειάς και συνοικίες.

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 11.30 π.μ., κλιμάκιο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του LEDRA, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., κλιμάκιο της ΚΟ Αττικής θα επισκεφτεί την επιχείρηση «ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ» στον Κόκκινο Μύλο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Λυκότρυπας - Αγ. Αννας Αττικής, στο 4ο ΚΑΠΗ (Καζαντζάκη και Δ. Μυράτ, πλ. Αγ. Αννας - Εργατικές Κατοικίες), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΠΕ Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, η ΚΟΒ Σκάλας Λακωνίας καλεί σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ.

Η Θ. Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μίλησε σε συγκέντρωση της ΚΟ Δ' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης
Η Θ. Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μίλησε σε συγκέντρωση της ΚΟ Δ' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή 20 Μάη:

-- Η ΚΟΒ Νεάπολης Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση, στις 11.30 π.μ., στην ταβέρνα «ΜΗΤΡΟΣ». Θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Η ΚΟ Β. Θάσου διοργανώνει συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ. στο «ΜΠΑΡΑΚΙ» στην Παναγία με ομιλητή τον Γιώργο Πυργελή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης.Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org