Τετάρτη 24 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών

Συνεχίζονται, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, οι συναντήσεις με πρωτοβάθμιες Ενώσεις που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). Στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 22 Γενάρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας (ΕΠΕΕ) Δυτικού Τομέα Αθήνας.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν ο υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης, ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης και ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Στις 23 Γενάρη έγινε αντίστοιχη συνάντηση με μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας. Στη συνάντηση αυτή με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος, συμμετείχαν ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης και τοπικά στελέχη του Κόμματος.

Στις συναντήσεις οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δήλωσαν τη συμπαράσταση και την υποστήριξη του Κόμματος σχετικά με το δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και δεσμεύτηκαν ότι το ΚΚΕ θα πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Τέλος, οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε διασπαστικές προσπάθειες που υπονομεύουν την ενότητα του συλλογικού αγώνα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org