Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 15.00 στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», που επιμελείται και παρουσιάζει η Γιούλη Ασημακοπούλου, μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της εβδομάδας.
  • Στις 18.15 στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα» την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στους εργαζόμενους του Μηχανογραφικού Κέντρου της Τράπεζας της Ελλάδας.
  • Στις 19.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», σε επανάληψη, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, μια συζήτηση με τους: Αν. Λυκουρέντζο μέλος της ΚΕ της ΝΔ, Τ. Τσίγκα μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον πανεπιστημιακό Νεοκλή Σαρρή για την επόμενη μέρα των λαών μετά το χτύπημα στις ΗΠΑ.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «27ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή», τη συζήτηση «Νέα Τάξη, νέοι νόμοι καταστολής. Θα τους αποδεχτούμε ή θα τους καταργήσουμε;», που έγινε στο φεστιβάλ. Συμμετέχουν οι Ρ. Σπυρόπουλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη τέως υπουργός της ΝΔ, Αντ. Σκυλλάκος βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Π. Νικολόπουλος εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ και Γ. Αλ. Μαγκάκης. Συντονίζει ο Θ. Λεκάτης.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα», την ομιλία του Νίκου Σοφιανού, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, στο 27ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ