Κυριακή 1 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ δίνει δύναμη και αισιοδοξία σε χιλιάδες νέους και νέες

Ανακοίνωση του ΚΣ της Οργάνωσης, με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, με αφορμή την ολοκλήρωση του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή", με σύνθημα "100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο: Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς", ολοκλήρωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το ταξίδι που ξεκίνησε από τον Ιούνη σε όλη τη χώρα. Η νεολαία αγκάλιασε το Φεστιβάλ, που φέτος τίμησε τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης και κορυφώθηκε με μια συγκλονιστική κοσμοπλημμύρα 100.000 ανθρώπων κατά το τριήμερο 21 - 22 - 23 Σεπτέμβρη στο πάρκο Τρίτση στην Αθήνα. Αυτή η μεγάλη συνάντηση της νεολαίας με την πολιτική του ΚΚΕ δεν μπορεί να κρυφτεί, όσο κι αν ορισμένοι την αποσιωπούν ή της επιτίθενται.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ χαιρετίζει τα μέλη και τα στελέχη της Οργάνωσης, που δουλεύοντας εθελοντικά, χωρίς να λογαριάσουν κούραση και με το μεράκι και τον ενθουσιασμό τους, έχτισαν και φέτος τις "κόκκινες πολιτείες" του Φεστιβάλ μας, συνέβαλαν στην προπαγάνδισή του και στο να έρθει η νεολαία σε επαφή με το περιεχόμενό του σε όλη τη χώρα. Χαιρετίζουμε επίσης τους δεκάδες χιλιάδες φίλους της ΚΝΕ, οι οποίοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες, όλους όσους συνεργαστήκαμε και μαζί φτιάξαμε αφιερώματα και συναυλίες που είναι ανάμεσα στα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς.

Από τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα
Από τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα
Η μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας και δίνει νέα δύναμη και αισιοδοξία σε χιλιάδες νέους και νέες που παλεύουν για να ανατραπεί η σημερινή βαρβαρότητα, το σύστημα της εκμετάλλευσης. Στέλνει μήνυμα ότι υπάρχει η δύναμη για να στηριχτούν όλοι όσοι προβληματίζονται για το παρόν και το μέλλον τους, οι νέοι και οι νέες που λένε ότι "κάτι πρέπει να αλλάξει", όλοι όσοι δεν συμβιβάζονται με την αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματά τους. Η δύναμη βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, στην ισχυροποίησή του, όπως και της Νεολαίας του, της ΚΝΕ, για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία.

Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα σε όσους συναντηθήκαμε στα δεκάδες Φεστιβάλ σ' όλη την Ελλάδα. Κάλεσμα για να μπει από εδώ και πέρα με ορμή το μήνυμα του Φεστιβάλ σε όλα τα σχολεία, τις σχολές, τους χώρους δουλειάς. Για να δυναμώσουν οι αγώνες στους οποίους πρωτοστατεί η ΚΝΕ. Για να δυναμώσει η ίδια η ΚΝΕ. Για να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις των νέων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους στη δουλειά, στη μόρφωση, στη ζωή, για το δικαίωμα στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Το μέλλον ποτέ δεν ήρθε από μονάχο του... Παίρνουμε τα μέτρα μας.

Για να απλωθεί το δέντρο του αγώνα παντού, να μη λυγίσει, να απλώσει παντού τις φυλλωσιές του. Διέξοδος υπάρχει: Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ