Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εξόρμηση στο στρατόπεδο «Σ/χης Καραχρήστος»

Εξόρμηση στο Στρατόπεδο «Σ/χης Καραχρήστος» (2/39 Σύνταγμα Ευζώνων) πραγματοποίησε στις 29 και 30 Ιούλη η ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ, όπου μοιράστηκε η ανακοίνωση με τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τη θητεία των παιδιών του ελληνικού λαού στο στρατό.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, η ΚΟ Μεσολογγίου σημειώνει πως «υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή της ανακοίνωσης από τους νεοσύλλεκτους και παλιότερους φαντάρους του στρατοπέδου.

Επίσης το κλιμάκιο του ΚΚΕ έγινε αποδέκτης παραπόνων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατεύσιμοι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, σχετικά με το γεγονός ότι το φαγητό είναι κακής ποιότητας, οι ποινές είναι συνεχείς, στους θαλάμους ειδικότερα των τελευταίων ορόφων η θερμοκρασία είναι αφόρητη. Για κλιματισμό ούτε λόγος...

Παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού από αξιωματικούς προκειμένου οι στρατιώτες να μην διεκδικούν τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη θητεία τους, οι στρατιώτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για τη λύση των προβλημάτων τους.

Η Κομματική Οργάνωση Μεσολογγίου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στρατευμένα νιάτα, διεκδικώντας τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ