Σάββατο 1 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
2ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΒΣΑ
Αύριο στην Ηλιούπολη ο τελικός

Αύριο, Κυριακή 2 Ιούλη, στις 19.45, στο 4ο Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Λεωφ. Αργυρουπόλεως και Αλιμούντος 102) θα διεξαχθεί ο τελικός του 2ου Πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Ο τελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα στις ομάδες των Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Πολιτικό Ασυλο (Στέγη PLUS) και της Ενωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης.

Ενόψει του φινάλε της διοργάνωσης σε ανακοίνωσή της η ΟΒΣΑ αναφέρει:

«Στο πρωτάθλημά μας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, οι 16 ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά και ήταν χωρισμένες σε 4 ομίλους θα τιμηθούν όλες ανεξαρτήτως θέσης που κατέλαβαν.

Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν στημένα παιχνίδια, εγκληματικές οργανώσεις, στρατιές οπαδών με περίεργες δραστηριότητες, που διώχνουν τους φιλάθλους από τα γήπεδα.

Εμείς δεν ανταγωνιζόμαστε με τον αντίπαλο, παίζουμε μπάλα με συναδέλφους, με τα παιδιά μας για να χαρούμε, όπως αξίζει το άθλημα αυτό, στέλνοντας τα δικά μας μηνύματα για ειρήνη και αλληλεγγύη, χωρίς μεσάζοντες, εκμετάλλευση και πολέμους.

"Δεν συμβιβαζόμαστε. Αγώνας στο ποδόσφαιρο - Νίκη στη ζωή".

"Θέλουμε ειρήνη και αθλητισμό, όχι στον ιμπεριαλιστικό αυταρχισμό".

Η ΟΒΣΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν αύριο Κυριακή στο γήπεδο μαζί με τις οικογένειές τους για να χαρούν και να διασκεδάσουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ