Σάββατο 1 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Εκπληξη με Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη φαινόταν να είναι μέχρι αργά χτες το απόγευμα ο Ολυμπιακός, με όλες τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πραγματοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, με θητεία στην ΑΕΚ και στο ιταλικό ποδόσφαιρο (Ρόμα, Τορίνο, Βερόνα, Τζένοα κ.λπ.), βρέθηκε στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι κινήθηκαν μυστικά για την απόκτησή του. Η είδηση της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας αποτέλεσε μια έκπληξη για αρκετούς. Ο Ταχτσίδης αναμένεται να αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μετά τους Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη.

ΑΕΚ: Ανάποδα ήρθαν τα πράγματα για τον Τάσο Μπακασέτα με το «καλημέρα» της έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να καθαριστεί το γόνατό του και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ενωσης, που πραγματοποιείται στο Κίελτσε της Πολωνίας. Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Κροάτη φορ της Λας Πάλμας, Μάρκο Λιβάγια.

ΠΑΟ: Την πρώτη γνωριμία με το περιβάλλον του Παναθηναϊκού είχε χτες ο Ομρι Αλτμαν, που αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων». Ο Ισραηλινός επιθετικός επισκέφτηκε το «Γεώργιος Καλαφάτης» και περιηγήθηκε στο αθλητικό κέντρο, ενώ συνομίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλωσόρισε τον 23χρονο φορ και ρώτησε για την αγωνιστική του κατάσταση. Χτες το απόγευμα ο παίκτης ήταν προγραμματισμένο να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ