Τρίτη 13 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση υπηρεσιών

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς, αναμένεται να γίνει ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ που καταθέτει σήμερα δημόσια στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, σε σχέση με τις έρευνες για τις προεκλογικές σχέσεις μελών του προεκλογικού επιτελείου του Προέδρου με τη Ρωσία. Η όλη υπόθεση αντανακλά αντιθέσεις μέσα σε υπηρεσίες του αστικού κράτους που συνεχίζονται.

Αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την αποπομπή του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, αλλά και τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί νέων προεκλογικών συναντήσεών του με Ρώσους αξιωματούχους.

Τέλος, χτες οι «Δημοκρατικοί» Γενικοί Εισαγγελείς στο Μέριλαντ και στην Περιφέρεια της Κολούμπια κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του Προέδρου Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι οι πληρωμές από το εξωτερικό προς τις επιχειρήσεις του Αμερικανού ηγέτη παραβιάζουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο Τραμπ, πάντως, χτες υποσχέθηκε ότι σε δύο βδομάδες θα δώσει μια συνέντευξη Τύπου για τη στρατηγική του στην αντιμετώπιση του «Ισλαμικού Κράτους» (ΙΚ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ