Τετάρτη 10 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα το αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

«Η μέρα εκείνη δεν θ' αργήσει», αυτός είναι ο τίτλος του αφιερώματος στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο που θα παρουσιαστεί σήμερα, στις 21.00, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς New Star art cinema».

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει αποσπάσματα από σημαντικούς σταθμούς στη δισκογραφία και στα μεγάλα έργα του Μάνου Λοΐζου. Η επιλογή τραγουδιών έγινε από τα άλμπουμ ή κύκλους τραγουδιών: Ο σταθμός - Θαλασσογραφίες - Ευδοκία - Να χαμε τι να χαμε - Καλημέρα Ηλιε - Τα τραγούδια του δρόμου - Τα Νέγρικα - Τα τραγούδια μας - Πρώτες εκτελέσεις - Τα τραγούδια της Χαρούλας - Για μια μέρα ζωής - Γράμματα στην αγαπημένη, σε δικούς του, μουσική και στίχους, αλλά και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, Δ. Χριστοδούλου, Γιάννη Νεγρεπόντη, Φώντα Λάδη, Μανώλη Ρασούλη, Πυθαγόρα και τον τελευταίο του δίσκο Γράμματα στην αγαπημένη, σε στίχους του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ με απόδοση στα ελληνικά του Γιάννη Ρίτσου.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωράκης

Συμμετέχουν: Νίκος Θεοδωράκης (τραγούδι, κιθάρα), Αμερίσσα Φτούλη (τραγούδι), Βασίλης Θαλασσινός (Τσατσάρας) (μπουζούκι), Φίλιππος Παχνιστής (πιάνο), Παναγιώτης Τσίτσικας ( κιθάρες) και ο Νίκος Τουλιάτος (κρουστά).

Εισιτήριο: 10 ευρώ, Φοιτητικό /ανέργων 5 ευρώ.

Πληροφορίες, κρατήσεις: 210 8220008


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ