Παρασκευή 10 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Παρέμβαση στο υπουργείο Εσωτερικών έκανε χτες το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, απαιτώντας να αρθούν άμεσα τα όποια εμπόδια βάζει αυτή τη φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στο να πληρωθούν οι συμβασιούχοι των οποίων έχουν παραταθεί οι συμβάσεις σε μια σειρά δήμους. Το υπουργείο δεσμεύθηκε για την επίλυση του θέματος.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ολοκληρώνονται σήμερα οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Αττικής. Οι εκλογές διεξάγονται από τις 16.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του Συνδικάτου (πλατεία Μητροπόλεως 10, Αθήνα).

ΛΕΣΒΟΣ: Την Κυριακή 12/3 θα πραγματοποιηθεί το 27ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Με διακήρυξή της, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ) καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους αντιπροσώπους από τα σωματεία να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της, υπογραμμίζοντας ότι η ελπίδα και η προοπτική βρίσκονται στους ταξικούς αγώνες για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων εργατικών αναγκών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ